Biblioteket

bibliotekar

Velkommen til biblioteket! Vi ligger i C-bygget, med inngang fra skolegården. Vi har bøker for alle lesenivåer, filmer, tegneserier, aviser og blader. Hvis du trenger hjelp til å finne litteratur til en oppgave, eller om du er så heldig å være en lystleser, så får du veiledning fra biblioteket. Vi bistår også hvis du har spørsmål om utforming av tekster eller oppsett av litteraturliste og henvisninger. Nettvett? Kildebruk? Bruk biblioteket. 

 

Biblioteket har myke steder og sitte og fint sjakkbord. Vi har piano og gitar, men heldigvis også et stillerom med arbeidsplasser. Trenger du utskrift? Skriveren vår heter HAR-9051 og står inne hos bibliotekaren. Har du flatt batteri? Biblioteket har ladestasjon.

 

Hvis du har et bokønske så ta det til bibliotekaren! Jeg er villig til å lytte.

 

Det kan være greit å vite at biblioteket har ansvar for skolens læremidler - skolebøker og kalkulatorer. 

 

Biblioteket er åpent hele skoledagen. Bibliotekar Inge Knoff kan kontaktes på inge.knoff@osloskolen.no. Telefon 41472506.

nettsiden vår - https://oslo-vgs.mikromarc.no/Mikromarc3/oslo/default.aspx?db=oslo-vgs&unit=6479 - kan du søke opp litteratur og finne lenker nyttige til for eksempel fordypningsoppgaven i norsk.